суббота, 15 февраля 2014 г.

Новости

5 комментариев:

  1. Агов, шановні клубівці, Ви де? Чому тиша настала у Вашій дружній компанії? Чекаємо Ваших цікавих повідомлень!!! З повагою, Світлана Вікторівна

    ОтветитьУдалить
  2. Хочу достукатись до вас, шановні мої! Олю, де Ви і як робота клубу? Відгукніться, тримайте марку!!! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ОтветитьУдалить
  3. Шановні клубівці та Ваш опікун. Закінчивсь навчальний рік, а підсумків роботи не бачимо. Що там у Вас скоїлось? Чому таке довге і не зрозуміле мовчання? Відгукніться!!! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ОтветитьУдалить
  4. Шановна Ольго Іванівно та члени шкільного клубу підприємництва "Тріумф"! Вітаю Вас з початком навчального року і бажаю, щоб ваша робота у клубі завжди була тріумфальною! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ОтветитьУдалить
  5. Ось уже рік не бачимо Вашої інформації на головній сторінці блогу! Шкода, що такий класний проект як "Шкільна академія підприємництва" не дав поштовху до реалізації Ваших клубівців! А ідеї у Вас були чудові, і початок тріумфальним був! Шкода... Але сподіваюсь, що все налогодиться і Ви знову будете на перших шпальтах! З повагою, Світлана Вікторівна

    ОтветитьУдалить